Підписуйтесь до нас!
Депутат напав на підлітка за пост у facebook
Депутат напав на підлітка за пост у facebook

ТОП

Депутат напав на підлітка за пост у facebook

Всю Україну облетіла інформація про побиття хлопця на сесії сільської ради у Київській області с. Гатне. На 16-річного школяра підняв руку молодий депутат, який отримав мандат від провладної партії “Блок Петра Порошенка”. 

За що депутат бив школяра та крив його матом? Хто став на захист депутата який підняв руку, читайте далі у матеріалі.

Як розгорталась історія?

В Україні після Двох революцій, зародилось середовище людей які критично оцінюють владу та зокрема депутатів місцевих рад. Так і розпочався конфлікт, який набув певного публічного розголосу, і показав що Україна має проблеми, і ці проблеми це її громадяни. Маю на увазі, громадяни які народились в СРСР та живуть за “моральними принципами” того відрізку історії.

13 липня 2017 року відбувалась сесія сільської ради с. Гатне. На цій сесії були присутні депутати цієї ради, депутат Києво-Святошинської районної ради Паламарчук та місцевий активіст і житель цього села – Сергій Чагаров, 

В процесі обговорення сесійних питань депутат Паламарчук, почав обговорювати дописи у соціальній мережі facebook, які опублікував Сергій Чагаров. Спочатку депутат висловлював свої претензії словесно, але згодом почав тиснути на школяра, застосовуючи фізичну силу. Відразу, зауважу що у цій ситуації не важливо яка ця фізична сила була, а головне її наявність зі сторони депутата.

Депутат  Києво-Святошинської районної ради Паламарчук підійшов до школяра, взяв його за вухо та підняв із місця де сидів неповнолітній. Далі депутат Паламарчук стиснув рукою шию школяра, та почав погрожувати хлопцю. Депутат говорив у присутності депутатів села, що якщо Сергій Чагаров продовжить дописи в тому ж дусі, то буде битий!

Далі пропонуємо переглянути описане вище, на відео і дати свою оцінку у коментарях під цим матеріалом.

Здавалося б, що все зрозуміло! Що депутат підняв руку на хлопця! Але, ж ні. В залі під час цього, лунав виклик, що може хлопцю відбити голову.

“Цьому пацану голову відбити нада”,наголошує хтось у залі.

Сергій Чагаров, говорить про те, що він написав у своєму дописі про подругу депутата з якою він подорожує закордоном. Сама жінка має паспорт громадянина Російської Федерації.

“У своєму дописі я розповідав про те, що він з подругою, яка має паспорт громадянина Російської Федерації їздить закордон в той час, як на Сході України гинуть воїни за те, щоб ми жили в мирі. Як для людини, яка представляє інтереси України у складі Києво-Святошинської районної ради це не припустимо. Якщо ти депутат, то твоя дружина має відмовитись від російського громадянства. І статтю 34 Конституції України про свободу слова ніхто не відміняв”.

Після того коли депутат Олександр Паламарчук  зменшив градус напруги у залі, до хлопця підійшов брат депутата Ігор Паламарчук та зі слів Чагарова вдарив його долонею по обличчю.

Варто зауважити. що брат Олександр Паламарчука є членом виконавчого комітету Гатненської сільської ради та нештатним юристом голови села Гатного Броніслава Корицького.

Після останнього інциденту депутати фактично припинили засідання сесії сільської ради та вдавались до обговорення діяльності сайту Громада.  Власне цей сайт є першоджерелом написання даного матеріалу.

Потерпілий неповнолітній до залу де все відбулось викликав патрульних, які відмовились брати заяву Чагатова через його  неповноліття.

Журналісти сайту “Громада” взяли коментар у прес-секретаря Нацполіції  Київській області Миколи Жуковича щодо заяви неповнолітнього:

“Він повинен звернутися до лікарні, щоб вони зафіксували його тілесні ушкодження. Якщо є в цього хлопця батьки, нехай звертаються до нас із заявою. Тоді ми будемо реагувати. А там залежить від кваліфікації, чи це буде адмінвідповідальність, чи це буде кримінальне провадження”

Раніше хлопця залякували лише погрозами

Після інциденту Чагаров зауважив, що йому погрожують не перший раз. Депутати приїздили до школи і брали дані щодо відвідування уроків школярем. Ще один із членів виконкому села надсилав хлопцю погрози із натяком що хлопця очікує доля журналіста Гонгадзе. Далі пропоную переглянути скрін переписки.

Депутат напав на підлітка за пост у facebook

Раніше через хлопця сільський голова був притягнутий до адміністративної відповідальності

Громадянин Чагаров, як громадянин надсилав інформаційні запити щодо дерибану землі у селі де він проживає. Відповідь хлопцю не надавали, і через скаргу до Уповноваженого з прав людини Голову села Гатне було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Чагаров після того як став волонтером руху ЧЕСНО почав отримувати такі погрози, через діяльність яка була з його боку.

Депутата виключили із партії

Після інциденту та розголосу у соціальних мережах, хамської поведінки депутата Паламарчука на події відреагувала партія “Блок Петра Порошенка”. В заяві партії йдеться, про те що поведінка депутата неприпустима  та виключили депутата із партії. Пропонуємо ознайомитись із заявою БПП у Київській області.

 

Депутат напав на підлітка за пост у facebook

“Гроші вирішують все!?”

Після цих дій, здавалося б перемога, але ні! Вплив депутата, а точніше ресурсів які має сам Паламарчук та його політичні побратими, зробили “совкову антиреволюцію” на інформаційну хвилю країною.

В селі відбулись збори жителів села, де всі гучно і не поважаючи гідності людини засудили дії не депутата, а 16-річного хлопця до якого застосовувалась фізична сила зі сторін депутата та його найближчого родича.

Остання крапля надії, в  цій довгій та публічній історії було те, що на збори прийшов батько хлопця і вдумайтесь, він прийшов виправдати дії депутата а не захистити хлопця.

Детальніше про збори села, та виступ депутата Паламарчука на них дивіться у репортажі ТСН,

Від автора

Ви все самі бачили. “Селяни пробачили хлопцю все що той зробив”.  Лунали навіть заклики, що будуть висувати на Президенти депутата Паламарчука якщо депутат захоче брати участь у виборах.

В цій ситуації можна зробити висновок, що в наші країні основна проблема це люди, які з радянськими цінностями ходять на вибори і вирішують долю країні.

В цій зокрема ситуації чітко видно, що на людей які займаються захистом громади та майна громадян тиснуть через навчальні заклади та навіть через рідних.

В Європейських країнах, після таких дій депутата забрали б мандат та притягнули до відповідальності.  А в Європейській країні, де Президент Порошенко узгодив безвізовий режим із Європейськими країнами все не так, як там у Європі!

Тут все не – по-новому, все по – старому!

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП