Підписуйтесь до нас!

ТОП

Губернатор Миколаївщини оприлюднив інформацію щодо своїх статків

Губернатор Миколаївщини оприлюднив інформацію щодо своїх статків

Нещодавно в мережі з’явилися електронні декларації депутатів та високо посадовців Миколаєва за 2017 рік.

Згідно інформації наданій в декларації Юрієм Гранатуровим, він продовжує проживати в квартирі дружини. Однак Тетяна Петрівна являється власником двох квартир, тож достовірно невідомо в якій з них мешкає подружжя.

Також паном Гранатуровим було задекларовано два гаражі загальною площею близько 60 кв. м. Ця нерухомість, як і квартири належить його Дружині.

Губернатор Миколаївщини продовжує користуватися автомобілем марки Toyota Land Cruiser Prado 2008 року випуску, фактичним власником якого являється його син.

Додаткового майна Юрій Ісайович не задекларував. А це означає, що ні земельних ділянок, ні цінних паперів та акцій, ні інших статків у нього немає.

Стосовно заробітку пана Гранатурова, він досить мізерний: за минулий рік Юрій Ісайович отримав 612 грн. як оплату основного місця роботи. Жінка посадовця отримала пенсію в розмірі близько 12,5 тис. грн., а відсотковий дохід отриманий з Приватбанку склав 3102 грн.

Що дійсно цікаво, так це задекларований Гранатуровим «подарунок» у розмірі 145 000 гривень, який наче б то був отриманий від їхнього сина Андрія Гранатурова.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП