Підписуйтесь до нас!

ТОП

Стало відомо назву компанії-постачальника тепла та гарячої води для мешканців столиці

Стало відомо назву компанії-постачальника тепла та гарячої води для мешканців столиці

Починаючи з травня місяця 2018 року забезпеченням мешканців столиці гарячою водою та централізованим опаленням буде займатися КП «Київтеплоенерго», однак для цього необхідне внесення певних змін в законодавство, які стосуватимуться зміни прав власності в сфері енергозбереження.

Київська міська рада запевняє, що підприємство зможе якісно забезпечувати громадян теплом та гарячою водою після узгодження з «Київенерго».

Процедура отримання ліцензії в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг може тривати декілька місяців.

Також відомо, що наприкінці квітни 2018 року «Київенерго» припиняє обслуговування тепломережі. Обов’язки та функції компанії перейдуть до КП «Київтеплоенерго».

За інформацією, отриманою в Київській міській раді, стало відомо, що найближчим часом громадяни будуть ознайомлені із новими встановленими тарифами на комунальні послуги.  Однак для початку функціонування комунального підприємства, «Київтеплоенерго» має отримати відповідний перелік тарифів та ліцензій.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП