Підписуйтесь до нас!

ТОП

Для мешканців Вінниці змінять тарифи на блакитне паливо

Для мешканців Вінниці змінять тарифи на блакитне паливо

ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» оновила тарифи на природній газ для мешканців Вінничини, які будуть актуальними починаючи з квітня місяця поточного року.

З новими розцінками можна ознайомитися на офіційному сайті компанії. Компанія-постачальник палива повідомила, що ціна для населення була встановлена кабінетом міністрів України від 22.03.2017 року, та становить 6 гривень 96 копійок за кубометр.

Вразі відсутності в помешканні громадян газового лічильника, ціна на природне пальне встановлюється залежно від газових приладів та оснащення, яке використовується мешканцями. Платіжний тариф в такому випадку розраховується за нормами споживання.

Відтак, власники газової плити та гарячого водопостачання, за умови витрати 3,3 кубічних метрів природного газу на 1 людину, будуть вимушені сплатити ціну за послугу розміром 22 гривні 97 копійок.

Користувачі газової плити без гарячого водопостачання та газового нагрівача сплачуватимуть 37 гривень 58 копійок за нормою використання 5,4 кубічних метрів газу на 1 мешканця.

Користувачі газової плити та газового водонагрівача збідніють на 73 гривні та 8 копійок за умови нормативного використання 10,5 кубічних метрів блакитного палива.

Зазначений газовий тариф буде діяти до 1 червня поточного року.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП