Підписуйтесь до нас!

ТОП

Як заробляють на київських школярах: прострочені продукти

Як заробляють на київських школярах: прострочені продукти

Згідно з повідомленням прес-служби столичної поліції, нещодавно стало відомо про факт постачання до низки навчальних закладів Києва харчової продукції із вичерпаним терміном придатності загальною сумою близько 5 мільйонів 600 тисяч гривень. Наразі, відповідно до скоєного злочину триває досудове розслідування.

Про вказане правопорушення повідомили представники громадської організації, які й направили на розгляд правоохоронців заяву-прохання щодо перевірки надходження до київських навчальних закладів неякісних харчів.

Також представники вказаної організації висловили скаргу з приводу порушення термінів надходження нових харчових продуктів у школи, садки та інші навчальні установи столиці.

За результатами слідства було з’ясовано про цілий перелік правопорушень відповідно до норм пакування, постачання та збереження продукції. Також було виявлено про низку фіктивних підприємств, які, наче б то, займались вказаними процесами.

Правоохоронці підтвердили надану інформацію щодо неправомірної легалізації більш ніж п’яти мільйонів гривень за рахунок постачання продуктів харчування з вичерпаним терміном придатності або порушеними нормами постачання або зберігання до моменту реалізації.

Організаторам злочинної діяльності загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.

Наразі слідство триває.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП