НАГОЛОC

Чернігівська міська рада замовила будівництво централізованої каналізації

Чернігівська міська рада замовила будівництво централізованої каналізації

Як зазначає портал «Прозорро», 25 травня поточного року відбулися відкриті торги стосовно будівництва централізованої каналізації у Чернігові.

За результатами тендеру Управління капітального будівництва міської ради Чернігова уклало договір з підприємством «УТБ-Інжиніринг» на суму в 25,6 мільйона гривень. Каналізація буде побудована по вулицях Стрілецькій, Василя Будника, Волонтерів та Добровольців.

На торгах брали участь всього два підприємства, це «УТБ-Інжиніринг» та компанія «МЖК-Сервіс». Точна сума будівельних робіт складає 25 мільйонів 604 тисячі 269 гривень. Відкриті торги пройшли спокійно, без конфліктів між конкурентами та всіляких порушень з обох сторін.

Підприємство-переможець було створено 2 роки тому, у 2016 році. Статутний капітал фірми складає 52 тисячі гривень. Фірму заснував Михайло Томілко. Це вже не перший тендер, у якому бере участь дане підприємство. Свою учать у відкритих торгах «УТБ-Інжиніринг» почало через деякий час після заснування, у 2016 році, а саме на початку вересня.

Exit mobile version