НАГОЛОC

У Житомирі з’являться 23 нових автобуси

У Житомирі з’являться 23 нових автобуси

ілюстративне - https://prom.ua/p104846-tselyj-god-rejsovyj.html

На офіційному порталі міської ради Житомира була опублікована інформація, за якою трамвайно-тролейбусне управління зможе придбати 23 нових автобуси. Дані транспорті засоби будуть куплені у лізинг.

Першого разу, коли відбувалася закупівля 17 автобусів, був відсутній договір лізингу. Через це міські депутати майже не відмовились голосувати. На цей раз проект не був опублікований. На сайті зазначено, що рада просто планує укласти договір. На сайті не опубліковано жодного додатку, який стосувався б запланованого проекту закупівлі.

У преамбулі зазначено, що вартість 23 нових автобусів складатиме понад 70 мільйонів гривень. Також інформується, що підписувати договір буде виконуючи обов’язки начальника трамвайно-тролейбусного управління Житомира Олень Таможський.

Дані автобуси будуть придбані у лізинг, що сильно не вдарить по міському бюджету. Так, у місті буде на 23 автобуси більше, що покращить життя та підвищить настрій жителів міста. У майбутньому планується ще закупівля нового громадського транспорту.

Exit mobile version