НАГОЛОC

Депутати Носівської ОТГ це заможні бізнесмени та безробітні меценати

Депутати Носівської ОТГ це заможні бізнесмени та безробітні меценати

ілюстративне, з сайту - https://ukr.media/science/347038/

Нещодавно «Агенція міських ініціатив» провела аналіз електронних декларацій чиновників Носівської об’єднаної територіальної громади. Так, найбагатшими стали фермери та підприємці, які відносяться до «Нашого краю».

В ході аналізу стало відомо, що найбагатшим чиновником Носівської ОТГ є Володимир Закалюжний, який відноситься до партії «Наш край». Він займає посаду керівника підприємства «Агрікор Холдинг». Так, за 2017 рік він отримав майже мільйон гривень прибутку, а саме 995 тисяч гривень. Якщо підраховувати дохід всієї родини Закалюжних, то дана сума складає понад 2 мільйона гривень. Цікаво, що прокоментувати свою декларацію депутат не може.

Наступним найбагатшим чиновником є Олексій Сірик, який також відноситься до партії «Наш край». Він є головою «СІ-МА-АГРО-2016». За 2017 рік він заробив 850 тисяч гривень. Окрім прибутку, чиновник задекларував автомобіль, який коштує майже мільйон гривень та 53 тисячі квадратних метрів землі. Через це він володіє найбільшим «шматком» землі у Носівській ОТГ.

Exit mobile version