НАГОЛОC

У Чернігові виявили незаконне виробництво фальсифікату

У Чернігові виявили незаконне виробництво фальсифікату

ілюстративне

Нещодавно стало відомо, що співробітники СБУ разом з ДФС блокували реалізацію та виробництво фальсифікованого алкоголю. Зазначається, що дані дії були незаконні.

Працівниками Служби безпеки було виявлено, що троє чоловік, які проживають у Чернігові, незаконно займалися виготовленням та реалізацією алкогольної продукції. Приміщення, у якому розміщувалося основне обладнання, призначене для виготовлення алкоголю, являло собою одну з оптових баз Чернігова. Готовий продукт правопорушники продавали під марками відомих брендів, причому як іноземних, так і вітчизняних.

Під час слідчих дій, які були проведені правоохоронними органами, співробітники СБУ виявили велику кількість етилового спирту та понад 5 тисяч літрів алкоголю. Зазначається, що загальна вартість конфіскованого товару складає приблизно 2 мільйона гривень.

Також, окрім алкогольних напоїв, під час слідства було виявлено велику кількість тютюнових виробів, походження яких невідоме. Зараз, правоохоронці намагаються встановити усі обставини здійснення протиправного діяння.

Exit mobile version