НАГОЛОC

Жителям Дніпра виписали понад 1,5 мільйонів рецептів за програмою “доступні ліки”

Жителям Дніпра виписали понад 1,5 мільйонів рецептів за програмою “доступні ліки”

ілюстративне

Відомо, що вже тривалий час в Україні діє програма, яка має назву “доступні ліки”. За цей період, На Дніпропетровщині вже виписано понад 1,7 мільйонів рецептів, за якими жителі області можуть отримати безкоштовні ліки, або ліки з великою знижкою. Про це стало відомо з прес-центру департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Головною метою даної програми є те, аби українці мали змогу економити гроші на необхідних ліках. Так люди, які мають серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, або інші серйозні захворюванні, мають право отримати дуже дешева або навіть безкоштовно необхідні ліки та препарати.

Програма передбачає надання не тільки вітчизняних препаратів, а й препаратів із Німеччини, Франції, Фінляндії та Швеції. Це говорить про те, що якість цих ліків на високому рівні.

Аби взяти участь у даній програмі, необхідно просто звернутися до власного сімейного лікаря та отримати від нього спеціальний рецепт, з яким потрібно йти до аптеки. Кожного дня дана програма стає все популярнішою.

Exit mobile version