НАГОЛОC

Сільський голова Бердичівщини має борг за опалення

Сільський голова Бердичівщини має борг за опалення

ілюстративне

Відомо, що під час засідань адміністративної комісії члени розглядають питання, які пов’язані з боргами комунальним службам. Це стосується як оплати за світло, водопостачання, газ, тощо. Це обумовлюється тим, що дуже часто у звичайних людей не вистачає грошей аби здійснити оплату комунальної послуги.

Такі борги бувають різноманітні. Борг деяких людей може складати 500 гривень, а інших 15 тисяч гривень. Ті хто мають борг, на засіданні мають розповісти, що саме стало причиною несплати комунальної послуги. Деякі кажуть що просто не мають грошей, аби сплатити послугу, а деякі кажуть що поки безробітні. Цікаво те, що одним із таких боржників є сільський голова, який має кошти і має роботу.

Цікаво те, що сільський голова не сплачував комунальні послуги протягом тривалого часу, через що накопичений борг складає 15 тисяч гривень. Квартира посадовця знаходиться у Бердичеві.

Попри несплату за газ, жінка нещодавно мала забов’язання за внески ОСББ на суму, яка складає 4 тисячі гривень. Що стало причиною такого халатного відношення, поки невідомо.

Exit mobile version