НАГОЛОC

Машину сумського депутата спалили вночі

Машину сумського депутата спалили вночі

https://www.google.com.ua/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwiNq7qwn-DeAhUFqIsKHUMnDnYQjxx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Ftv.sumy.ua%2Fzgorilo-avto-deputata-shostynskoyi-miskrady%2Favto-3%2F&psig=AOvVaw18dgMn2V8l1zrMcWPjOK9y&ust=1542709631669735

Нещодавно стало відомо, що 17 листопада поточного року у Шостці, що на Сумщині, згоріло авто одного з депутатів міської ради. Мова йде про представника Соціал-демократичної партії Олега Романовського. За словами самого депутата, відбувся звичайний підпал, а не нещасний випадок.

Депутат зазначив, що скоріш за все, підпал вчинили задля того, аби зупинити депутата в його подальшій діяльності. З прес-центру партії відомо, що депутат є ярим активістом, який бореться за збереження фірми “Зірка” та повернення заробітних плат працівникам.

Нещодавно Романовський був присутній на одному з засідань Комітету соціальної політики Верховної ради, провідним питанням якого були заробітні плати та борг. На засіданні депутат поставив питання перед міністерствами, після чого і стався підпал. На думку самого депутата, підпал автомобіля – це спосіб влади “закрити рота” активістові.

Так, за даними місцевої поліції, підпал відбувся вночі, а саме опівночі. Автомобіль знаходився у дворі, де проживає сам депутат.

Exit mobile version