НАГОЛОC

На встановлення арт-об’єктів на території Дніпра витратять 7 мільйонів

На встановлення арт-об’єктів на території Дніпра витратять 7 мільйонів

ілюстративне

Відомо, що досить велике значення для кожного жителя міста є його естетичне оформлення. Навряд хтось захоче проживати у брудному та негарному місті. Тож дуже важливо доглядати за естетичним оформленням.

Мова йде про чистоту, охайність та оформлення будинків, стиль, в якому виконані фасади будівель тощо. Відомо, що у Дніпрі є велика кількість дуже красивих та охайних будівель. Проте, загальна картина міста пригнічує. Таку думку мають представники програми «Місто сучасного комфорту».

На думку авторів даної програми, Дніпро потребує модернізації. Це обумовлюється тим, що місто виконане у застарілому урбаністичному стилі. Аби виправити дану проблему, міська рада міста планує реалізувати 5 творчих майстерень, метою яких буде реалізація естетичних проектів. Метою даних проектів буде оформлення міста у сучасному стилі. Це має збільшити притік туристів та покращити життя у місті.

На реалізацію даного проекту планують витратити 7 мільйонів гривень. Реалізовуватися проект буде протягом наступних 4 років.

Exit mobile version