НАГОЛОC

На будівництво стерилізаційного центру для тварин витратять 46 мільйонів

На будівництво стерилізаційного центру для тварин витратять 46 мільйонів

ілюстративне

Відомо, що підприємство «Зооконтроль» міської ради Дніпра планує укласти угоду з підприємством «Ольвікс» на загальну суму в 46 мільйонів гривень.

Дана угода стосується реконструкції адміністративної будівлі та перетворення її в стерилізаційний центр для тварин. Дана інформація була опублікована на офіційному порталі «Прозорро».

На відкритих торгах були присутні всього дві фірми: фірма-переможець та підприємство «Дніпро-Енергопром», пропозиція якої складала 47 мільйонів гривень. Саме зависока пропозиція й стала причиною програшу у тендері.

Фірма «Ольвікс» була створена декілька років тому Анастасією Масловою та Олександром Пуздрею. Пані Маслова є дружиною заступника начальника комунального підприємство «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Олександра Цурильника. Останній же є колишнім директором підприємства «Дніпроавтоміст».

Вже у 2017 році фірма «Ольвікс» почала отримувати бюджетні підряди. За час існування фірма виграла понад 50 відкритих аукціонів на загальну суму в 100 мільйонів гривень.

Exit mobile version