НАГОЛОC

Обласна рада Дніпра їздить на таксі за 12 мільйонів

Обласна рада Дніпра їздить на таксі за 12 мільйонів

https://toyota-land-cruiser.infocar.ua/land-cruiser200_id4594.html

Нещодавно стало відомо, що 15 квітняпоточного  року був проведений відкритий аукціон, метою якого було придбання послуг з автотранспортного обслуговування.

Так, за результатами відкритого тендеру була укладена угода між Дніпропетровською обласною радою та підприємством «Спецавтобаза» на загальну суму в 12 мільйонів гривень. Дана інформація була опублікована на офіційному порталі «Прозорро».

В договорі зазначено, що підприємство надає послуги автомобілів та автобусів орієнтовно на 50 тисяч годин, 738 тисяч кілометрів пробігу в межах міста та 117 тисяч кілометрів за межами міста. Послуги надаються на поточний рік.

Найдорожчий пробіг по місту має позашляховик Toyota Land Cruiser 200 – приблизно 11 гривень за один кілометр по місту. Найдешевший пробіг по місту мають три Mercedes-Benz В і Ford Focus. Цікаво те, що експлуатація даних автомобілів вища, ніє експлуатація більшості інших легкових автомобілів.

У минулому році обласна рада укладала аналогічну умову, проте вартість тієї умови була дещо нижчою і складала всього 8,3 мільйона гривень.

Exit mobile version