НАГОЛОC

Про що спілкувалися мер Дніпра та посол Нідерландів?

Про що спілкувалися мер Дніпра та посол Нідерландів?

https://www.unian.ua/politics/10305489-mer-dnipra-filatov-zayaviv-shcho-za-nim-stezhat-i-poprosiv-nadati-yomu-osobistu-ohoronu.html

Відомо, що 10 травня поточного року відбулася урочиста зустріч міського голови Дніпра Бориса Філатова та Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Нідерланди Едуарда Хукса. Дана інформація була надана прес-центром міської ради Дніпра.

Повідомляється, що раніше посол вже відвідував Дніпро і даний візит є для нього другим. У минулому році посол вже відвідував Дніпро, проте зустрічався не з міським головою, а з його заступником. Так, на даній зустрічі Борис Філатов згадав це, привітав посла та висловив свою радість знайомства.

На зустрічі підіймалася низка дуже важливих питань. До них можна віднести ситуацію у Дніпрі та подальші плани та перспективи співпраці обох сторін. Посол зауважив, що у Дніпрі існує декілька дуже важливих для країни проектів. Так, мова зайшла за використання річки Дніпро для судноплавства та за розвиток ІТ-технологій області.

Відомо, що за минулий рік Дніпро отримало майже 1,5 мільярда доларів від Нідерландів на розвиток економіки міста та області.

Exit mobile version