Підписуйтесь до нас!

ТОП

В Кременчуці стартував новий конкурс соціальних проектів

В Кременчуці стартував новий конкурс соціальних проектів

Дана конкурсна програма була створена з метою заохочення та мотивації соціальних ініціатив населення та громадських ідей міста Кременчук. Відтак корінням мотивації громадян стали вирішення соціальних проблем, які є невід’ємною частиною повсякденного життя молодого покоління та збільшення фінансування соціальної сфери.

Наразі будь-яка громадська організація міста здатна отримати фінансову допомогу у створенні та створенні своїх ініціативних проектів. Повідомляється, що бюджет конкурсної програми вкладає 100 тисяч гривень.

Пріоритетними напрямками в зазначеній програмі є: культурний розвиток молоді, спорт та здоровий спосіб життя, розвиток освіти та популяризація неформальних наук, виховання спрямоване на виховання патріотичних якостей у молоді, популяризація волонтерства серед молоді та виховання лідерських якостей, захист навколишнього середовища та історичних і природних пам’яток України.

Також організаторами конкурсу був наданий основний перелік документів для розгляду їхньої кандидатури: заява на участь, копії Положення, свідоцтво про реєстрацію, копії довідок  про включення організації до реєстру неприбуткових компаній, копії фінансових витрат компанії за минулий рік, оригінал та копії (3 екземпляри) правильно оформленої форми проекту, затверджено керівниками організації рішення про затвердження проекту з відповідною печаткою організації, рекомендаційний лист наданий органами місцевого самоврядування , незалежних фахівців, або освітніх установ, копії підтвердження від організацій, які співпрацюють у вирішенні питань, на вирішення яких спрямований проект.

Підсумки конкурсу будуть оголошені до 15.05.2018 року.

Подати заявку на участь в програмі можна в управління молоді та спорту виконкому  міської ради міста Кременчук Полтавської області за адресою: 39600, м. Кременчук, пл. Перемоги, 2, к. 524. Час прийому заяв: по буднях з 10:00 до 16:00. Також усі додаткові питання можна вирішити зателефонувавши на номер: 73-12-83.

Зазначимо, що розглядаються лише заявки подані у письмовому вигляді, які були направлені поштою, або надані самостійно. Заявки надіслані електронною поштою до участі в конкурсі не розглядаються.

 

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП