Підписуйтесь до нас!

ТОП

Подача «синього палива» з Росії зменшилась на 13%

Подача «синього палива» з Росії зменшилась на 13%

Згідно з відомостями прес-центру «Укртрансгазу» на початку цього року відбулося зменшення подачі «синього палива» по всій Україні на цілих 13,3% у порівняні з цим же періодом в 2017 році.

«Згідно даних звіту по початку 2018 року відбулося зменшення подачі  «синього палива» з Росії до 20,1 млрд кубометрів, що на цілих 3,1 млрд кубометрів або в перекладі на відсотки 13,3% менше, ніж за цей же період у 2017 році» , – повідомляє «Укртрансгаз».

У порівняні з березнем 2017 року, в березні цього року кількість необхідної подачі зросла на 21,3%, що являє собою 8,1 млрд кубометрів. У березні, в середньому на день необхідно 260 млн кубометрів, що становить на 50 млн кубометрів / день чи на 22% більше ніж у лютому цього року. Доносимо до вашого відомості, що 30 грудня 2019 планується почати експлуатацію нового газопроводу під назвою «Турецький потік», який буде працювати на дві гілки забезпечення. Більша кількість необхідних дозволів вже отримано. Про цю новину повідомляє Юрій Ушаков, який займається курацією питань про зовнішню політику.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП