Подписывайтесь к нам!

Новости Киева

В Киеве могут запретить продажу алкоголя ночью

В Киеве могут запретить продажу алкоголя ночью

Відомо, що у всіх містах України поступово припиняється продаж алкогольних напоїв вночі. Так, у Києві продаж алкоголю можуть заборонити вже починаючи з 24 жовтня поточного року. Про це стало відомо з газети “Хрещатик”.

Посадовці міської ради Києва прийняли рішення, за яким продаж алкоголю у період з 23:00 і по 10:00 буде забороненим. Дане рішення стосується магазинів, кіосків і т.д. Рішення не стосується кафе та барів. Відомо, що рішення зможе вступити в силу тільки після публікації його у виданні “Хрещатик”, яке належить столичній мерії.

Згідно з інформацією, що була надана працівниками редакції “Хрещатик”, рішення вже надійшло і готове до публікації. Найближчим часом, а саме на цьому тижні, рішення буде опубліковане.

У 2016 році міська рада Києва вже приймала подібне рішення, яке через певний період було відмінене. Причиною цьому є відсутність прав на прийняття подібних рішень.

У поточному році все змінилося. Верховна Рада України надала органам місцевого самоврядування відповідні права, які стосуються прийняття подібних рішень. Через це, дане рішення не має бути скасоване.

Continue Reading
Комментировать

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

07.10.2019
26.07.2019
31.05.2019

ТОП