Підписуйтесь до нас!

ТОП

Скільки заробив директор КП «Житомиртранспорт» за 2017 рік?

Скільки заробив директор КП «Житомиртранспорт» за 2017 рік?

Статки депутата міської ради від Блоку Петра Порошенка Івана Фурлета за 2017 рік склали близько 95 тисяч гривень. Пан Фурлет являється директором комунального підприємства Житомиртранспорт». Про це він зазначив у своїй декларації, яка була оприлюднена 28 березня поточного року.

Крім основної заробітної плати Іван Фурлет також зазначив отримання 30 гривень в якості дивідендів від ПАТ ЕК «Житомиробленерго» та бонусів від «Приватбанку» у розмірі 4 грн.

Дружина пана Фурлета задекларувала 42 тисячі 604 грн, як основну зарплатню від ФОП Томчук А.М, близько 20 тисяч грн. – гроші отримані завдяки підприємницькій діяльності, 7 тисяч 740 грн. – фінансова допомога по догляду за дитиною та 20 грн. – за донорство.

Також стало відомо, що директор комунального підприємства продовжує займати посаду голови садівничого товариства «Вільське», однак безоплатно.

Згідно фінансового плану КП «Житомиртранспорт», фонд оплати праці директора підприємства у 2018 році збільшиться на 40 гривень у порівнянні із минулорічним.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП