Підписуйтесь до нас!

ТОП

Запрацював сайт НАГОЛОС: старт інформаційного та незалежного проекту

В Україні починає роботу новий інформаційний портал Наголос.інфо. Це сайт оперативних новин, які відбуваються у містах в центральній частині України. Журналісти порталу постійно будуть слідкувати за місцевими політиками та чиновниками, про те як вони використовують кошти платників податків.
В час реформування країни, дуже багато політиків місцевого рівня популістично говорять про зміни. Ми знайдемо популістів, і зробимо на них Наголос!. Для того щоб наші читачі- українці, розуміли хто насправді бреше, а хто криється за брехунами.
Сайт Наголос це своєрідна платформа, яка інформувати місцеву громаду про місцеві новини. Акцент робимо на боротьби проти корупція та зловживання чиновниками та місцевими депутатами.
В час коли багато новин всеукраїнського масштабу, ми часто відволікається від місцевих проблем. Як відомо у кожної проблеми, в тому числі місцевої – є прізвище, ім’я та по батькові. Наша команда готова шукати ці прізвища, але з підтримкою наших читачів.
Ми хочемо працювати командою, якій довіряють люди.
Особливістю порталу на nagolos.info, те що кожен читач може нам надіслати свою новину написавши її в адмінці сайту. Наші редактори переглянути Ваш матеріал і опублікують його з вашим авторством.
Ми розпочинаємо інформувати про головне, готові чути пропозиції щодо розвитку нашого порталу, партнерство з іншими ЗМІ та організаціями, задля головного – подолання корупції та притягнення до відповідальності тих хто грабує наші місцеві бюджети.

З повагою та впевненістю у майбутнє України без корупції, команда сайту Наголос.

 

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25.04.2024
20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП