Підписуйтесь до нас!

ТОП

Столичні амбулаторії готові до підписання декларацій

Столичні амбулаторії готові до підписання декларацій

Близько 70 тисяч пацієнтів скористалися послугою «Доступні ліки» на теперішній час. Було профінансовано закупівлю препаратів на суму 10 мільйонів 200 тисяч гривень, наголосила директор Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації Валентина Гінзбург.

Також вона повідомила, що кількість аптек, які долучилися до програми, зросла на 254. Тому скористатися програмою «Доступні ліки» тепер можна в 600 аптеках. Щодо столичних лікарів, то вони вже готові приймати пацієнтів для підписання декларацій. Оскільки в амбулаторіях Києві все підготовлено для цього.

На даний час більше вісімсоти мешканців столиці мають можливість скористатися електронним записом на прийом, так як всіх занесли в базу даних.

Кожен лікар може підписати обмежену кількість декларацій. Наприклад, сімейний – до 1 тисячі 800, терапевт на 200 більше, а педіатр ще менше, до 900. Також більше всього, починаючи з липня, для лікарів буде скасовано ставку заробітної плати, натомість їхня зарплата залежатиме від кількості пацієнтів, яких оглянули.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП