Підписуйтесь до нас!

ТОП

Аудитори Вінниці попередили фінансові фальсифікації на суму близько 100 мільйонів гривень

Аудитори Вінниці попередили фінансові фальсифікації на суму близько 100 мільйонів гривень

За період з 1 січня по 28 лютого поточного року працівниками Управління Північного офісу Державної аудиторської служби у Вінницькій області було розглянуто близько однієї сотні укладених актів. Стосувалися вони закупівлі товарів, проведених фінансових операцій та виконаних робіт вартість яких склала близько 260 мільйонів гривень.

Завдяки проведеній процедурі аналізу було виявлено та попереджено фінансових порушень та фальсифікацій загальною сумою 102 мільйони 700 тисяч гривень, які були повернені в обласний фонд.

Повідомляємо, що громадяни мають можливість звернутися за «телефоном довіри», в будь-який день окрім вихідних та святкових днів (з понеділка по четвер з 09.00 до 18.00, та п’ятницю з 09.00 до 16.45) та проінформувати управління про випадки протизаконного використання бюджетних коштів посадовцями державних установ та підприємств.

Звернення громадян приймаються за телефонами: апарат Північного офісу Держаудитслужби – (044) 272-60-29, Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області – (0432) 66-28-96.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП