Підписуйтесь до нас!

ТОП

Високопосадовець з Дніпра розповів про корупційний злочин

Високопосадовець з Дніпра розповів про корупційний злочин

Провокацію з приводу отримання хабара спіткала невдача. Цю інформацію на сторінках соціальних мереж опублікував начальник інспекції з питань упорядкування та благоустрою міської ради Дніпра Руслан Мороз.

У своєму повідомленні пан Мороз звернувся до власників незаконно встановлених газових заправок, повідомивши, що намір дати йому хабара, який був запланований на сьогодні, зазнав невдачі. Факт цього злочину та всі протизаконні дії одразу ж був зафіксований працівниками правоохоронних органів. Наразі в поліції вже складений протокол щодо даного інциденту.

Також Руслан Мороз висловив щиру подяку Володимиру Богонису та співробітникам міської поліції за своєчасну реакцію та оперативність.

Однак один із читачів даного повідомлення одразу ж прокоментував його, зауваживши, про виникнення нової незаконно встановленої заправки, яка розташувалася в кінці жилого масиву Покровський (колишній Коммунар) зі сторони набережної. Також було висловлено прохання демонтувати дану незаконно встановлену установу та притягнення власника до відповідальності згідно чинного законодавства.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП