Підписуйтесь до нас!

ТОП

Лікарі Полтавщини готові до підписання декларацій

Лікарі Полтавщини готові до підписання декларацій

Стало відомо, що жителі Полтавщини вже з початку квітня матимуть можливість самостійно обирати свого майбутнього лікаря. Медичні заклади вже розпочали процедуру підписання декларацій із населенням. Визначеного терміну щодо підписання договору з лікарем не вказано і він може бути укладений протягом всього року.

Нагадаємо, що згідно медичної реформи медичні працівники різних спеціальностей можуть обслуговувати визначену кількість пацієнтів. Так, наприклад терапевт може надати допомогу 2 тис. хворих, педіатр – 900 пацієнтам, сімейний лікар повинен обслуговувати 1800 хворих.

За повідомленням головного лікаря полтавського КЗ «ЦПМСД» №2 Світлани Миколаївни Левченко, з повним списком лікарів та інформацією з приводу підписання договорів можна в реєстратурі та на інформаційній дошці медичного закладу.

Також зазначимо, що у випадку відпустки вашого лікаря необхідну медичну допомогу вам надасть спеціаліст, який працює у сусідній амбулаторії. Про це хворого буде повідомлено заздалегідь. Графік роботи лікарів також можна буде дізнатися в реєстратурі та на інформаційних дошках в лікарні.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП