Підписуйтесь до нас!

ТОП

Що найбільше експортують і імпортують на Вінницькій митниці?

Що найбільше експортують і імпортують на Вінницькій митниці?

За словами начальника митниці ДФС Валентина Калашнікова, станом на кінець лютого 2018 року більше 71 % вартісних обсягів експорту припадає на сільськогосподарські товари.

Також він повідомив, що 13,5 % обсягів експорту припадає на целюлозно-паперові вироби та деревину,  3,9% – на текстильні вироби, 3,4 % – на машини, обладнання та їхнє устаткування.

Близько 90 % податків, які сплачувались при імпортному розмитненні припадають на ввезення автомобілів, устаткування та транспорту. – 39,5 %, продукти хімпромисловості – 28,1%, деревину та паперові вироби – 8,6% відповідно.

Паном Калашніковим було зазначено, що за перші два місяці поточного року обсяги експортних операцій склали близько 125 млн. американських доларів, що становить понад 600 % загального товарообігу, обсяги імпорту склали 76,4 млн. доларів. Загалом товарообіг в порівнянні з минулорічним зріс на 42 відсотки.

Також Валентин Калашніков повідомив, що перевага під час здійснення зовнішньоекономічних операцій надається Польщі, Німеччині, Білорусі та Китаю.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП