Підписуйтесь до нас!

ТОП

Заборгованість медичним працівникам становить більше 45 мільйонів гривень

Заборгованість медичним працівникам становить більше 45 мільйонів гривень

Зі слів начальника управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марії Місюрової стало відомо, що виплати заробітної плати лікарям первинної ланки залишаться регулярними та повноцінними.

Вона запевнила, що дана галузь медицини цілком профінансована терміном до 1 липня поточного року. З липня місяця амбулаторії та поліклініки отримають статус комунальних некомерційних підприємств, а заробітні плати лікарів стануть фіксованими та стабільними. Проблема недофінансування являється тимчасовою і буде ліквідована найближчим часом, про це повідомило управління охорони здоров’я.

«Наразі проблема недофінансування складає суму близько 53 млн. гривень. Однак ми працюємо над цим питанням і шляхами його вирішення», – повідомила пані Місюнова.

Нагадаємо, що на створення стартового етапу медичного реформування та розробку відповідного програмного забезпечення було витрачено близько 3 млн. гривень.

Заборгованість по виплатам заробітних плат медичним працівникам за листопад та грудень 2017 року перевищила 45 млн. гривень.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП