Підписуйтесь до нас!

ТОП

Які прибутки у віце-мера Кременчука за 2017 рік?

Які прибутки у віце-мера Кременчука за 2017 рік?

Нещодавно на сайті Національного агентства з протидії корупції була оприлюднена електронна декларація першого віце-мера Володимира Пелипенка. Згідно інформації поданої посадовцем, з 2014 року він продовжує проживання в Кременчуцькій квартирі загальною площею у 54 квадратних метрів. Задеклароване помешкання належить дружині пана Пелипенка – Марині Пелипенко.

Пересуватися віце-мер продовжує на старенькому автомобілі Opel Kadett 1.3, 1989 року випуску, який був придбаний ним у 2012 році. Однак слід зазначити, що у 2017 році, на відміну від 2016 році, пан Пелипенко не користувався автомобілем марки Mitsubishi Lancer, власником якого являлася третя особа.

Дружина посадовця, пані Марина є власником ТОВ «Алькоцентр» та 100% загального капіталу розміром в 1 тисячу гривень, що й було задекларовано.

Заробітна платня посадовця у 2017 році зросла на 149 тисяч 600 гривень в порівнянні із минулим роком, та зупинилася на позначці 391 тисяча 200 гривень.

Річна зарплата дружини Марини за керування компанією «Алькоцентр» склала всього 35 тисяч 500 гривень.

В якості гонорарів та побічних фінансових виплат з Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського Володимир Пелипенко отримав та задекларував суму розміром 1 тисяча 92 гривні.

Ще одним фінансовим надходженням стала заробітна плата дружини з другого основного місця праці – АТ «Райффайзен Банк Аваль».

Банківські статки родини Пелипенків складають близько 13 тисяч гривень. Свої фінансові збереження посадовець довіряє «Приватбанку».

Готівкою у можновладця нараховується близько 24 тисяч американських доларів. Дружина володіє валютним статком розміром 16 тисяч доларів та 5 тисячами 500 гривнями. Загальні валютні статки сім’ї сягають 40 тисяч американських доларів.

Про наявність у подружжя Пелипенків цінних паперів, акцій, коштовних подарунків в електронній декларації не зазначається.

Нагадаємо, що згідно електронної декларації за 2016 рік наданою віце-мером Володимиром Пелипенком, його заробітна плата зросла в три рази, у користуванні з’явився ще один автомобіль.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП