Підписуйтесь до нас!

ТОП

Уряд затвердив обсяг субсидій для ОТГ

Уряд затвердив обсяг субсидій для ОТГ

Нещодавно Урядом було затверджено обсяг субсидій для територіальних громад на 2018 рік.

Сумарно, надана субсидія налічує близько двох мільярдів гривень. Відповідно до площі території та кількості жителів сіл, ці кошти будуть розподілені між 665 громадами. Ці об’єднання були створені в період 2015-2017 років.

Загальна кількість зареєстрованих мешканців Менської територіальної громади, що знаходиться на Чернігівщині станом на 1 січня 2017 року налічувала понад 25 тисяч осіб. Чисельність міського населення коливається в межах 14 тисяч осіб, сільського – 11 тисяч. Загальна площа займана громадою складає 832 кілометри квадратні. За цими даними, зроблено підсумок, про виплату зазначеній громаді суми розміром 7 мільйонів 766 тисяч гривень.

Корюківська та Сосницька ОТГ отримають виплату в розмірі 4 мільйони 736 гривень та 2 мільйони 796 тисяч гривень відповідно.

Також було надано інформацію, щодо удосконалення та спрощення процедури надання субвенцій Урядом держави. Відтепер проектні заяви від територіальних громад з приводу надання субсидії можна буде подавати протягом двох місяців після набрання чинності постанови.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП