Підписуйтесь до нас!

ТОП

Казкові статки нардепа від «Батьківщини»

Казкові статки нардепа від «Батьківщини»

Наприкінці 2016 року стало відомо незвично дороговартісну колекцію наручних годинників народного депутата України від партії «Батьківщина» Руслана Богдана.

В його колекції є годинники вартістю близько п’яти мільйонів гривень і депутат не соромиться відкрито демонструвати свою «коштовність» у Верховній Раді. В його «арсеналі» присутній годинник марки Franck Muller вартість якого складає понад 100 тисяч євро. Наступним задекларованим годинником є Audemars Piquet. Початкова ціна годинника даної марки складає від 40 тисяч до 50 тисяч американських доларів.

Ще один щоденний супутник народного депутата – годинник марки Zenith, вартість якого оцінюється в 100 тисяч – 900 тисяч гривень.

Також Руслан Богдан є знатним землевласником. Загалом подружжя народного депутата володіє тридцятьма земельними ділянками та угіддями в Київській області. Площа цього нерухомого майна складає від 10 до 25 соток. Зазначимо, що середня вартість однієї з таких ділянок складає близько 1 мільйона гривень.

Щодо нерухомості, то депутат у своїй електронній декларації зазначив інформацію про наявність в його власності двох будинків в Українці Київської області. Оголошена вартість зазначених помешкань становить 1 мільйон 174,5 тисяч гривень та 1 мільйон 662,5 тисяч гривень. Також родина Богдана є власниками трьох квартир у столиці площею 109, 115,6 та 247 метрів квадратних відповідно.

Автопарку родини можна лише позаздрити. Нардеп є щасливим власником автомобіля Mercedes Benz S-class – 450 2010, вартість якого коливається в межах 100 тисяч американських доларів. Дружина народного депутата кермує чотирма іншими автомобілями, а саме Toyota Land Cruiser 200 – 2016 року випуску, ціна якого близько 2 мільйонів 500 тисяч гривень, Toyota Camry 2.4 – 2011 року, Toyota Sequoia 5.7 – 2010 року. Ціна на вказані автомобілі паном Богданом в електронній декларації не зазначалась. Також пані Ірина є власником Porsche Cayenne S – 2012 року.

Банківські статки Ірини Богдан складають понад 500 тисяч американських доларів. Готівкою вона зберігає близько 2 мільйонів 600 тисяч гривень готівкою.

Високопосадовець задекларував близько 5 мільйонів 400 тисяч американських доларів статків готівкою.

Можна припустити, що задекларовані статки народного депутата, це лише незначна частина всього майна, які так важко дісталися Руслану Богдану та його родичам.

Ось так і живе один із численних законодавців, які кожного дня так піклуються про підвищення мінімального прожиткового мінімуму для звичайного громадянина України.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ТОП