Підписуйтесь до нас!

Новини Дніпра

У наступному році планується реконструкція Дніпровського аеропорту

У наступному році планується реконструкція Дніпровського аеропорту

Нещодавно стало відомо, що під час одного з читань Верховної Ради був схвалений проект, який стосується реконструкції аеропорту, який знаходиться у Дніпрі. Проект передбачає виділення коштів на проведення ремонтних робіт на злітній смузі Дніпровського аеропорту. Про це стало відомо з офіційного порталу Верховної Ради.

Повідомляється, що документ був зареєстрований ще в середині вересня поточного року. Згідно з цим документом, в державному бюджеті будуть закладені кошти на наступний рік. Кошти призначені на організацію ремонтних робіт на злітно-посадковій смузі Дніпровського аеропорту.

Питання нового аеропорту цікавить не тільки міську владу, а й жителів Дніпра. Так, на офіційному сайті Президента України петиція про ремонт аеропорту зібрала понад 20 тисяч голосів від населення.

12 жовтня поточного року до Дніпра навідався Володимир Омелян, який займає посаду міністра інфраструктури. Під час візиту він зазначив, що вже у наступному році з державного бюджету виділять понад 1 мільярд гривень, які підуть на реконструкцію смуги аеропорту.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП