Підписуйтесь до нас!

Новини Чернігова

У Чернігові оприлюднили рейтинг доходів депутатів міської ради

У Чернігові оприлюднили рейтинг доходів депутатів міської ради

Громадські активісти знайшли найбагатших депутатів Чернігівської міської ради, які за 2016 рік лідери серед своїх колег, за отриманим прибутком за декларований рік.

ГР ЧЕСНО оприлюднили ТОП-5 депутатів, в яких найбільший рівень доходу за 2016 рік.

Найуспішніший у 2016 році за оцінкою активістів депутат від провладної партії “Cолідарність”, секретар комісії з питань житлового-комунального господарства – Сергій Воробйов. Депутат за 2016 рік заробив більше чотирьох мільйонів гривень, ці цифри він вказав у своїй електронній декларації.

Депутат пояснив журналістам, що це дохід від діяльності у статусі підприємця. Депутат сказав, що разом із дружиною працює у власному магазині. Саме там, він і заробляє свої доходи.

Другий у рейтингу теж депутат від “Солідарності”Олександр Тарасовець. Він за декларований рік заробив більше півтора мільйони гривень. Весь дохід депутат та його дружина отримали від заняття підприємницькою діяльністю,процентів та дивідендів. У 2014 році депутат декларував дохід близько 740 тисяч гривень. Звідси арифметично випливає те, що депутат за два роки доходи родини депутата збільшились у три рази.

Із журналістами депутат не захотів спілкуватись телефоном.

Слідом у рейтингу депутата із “Солідарності” наздоганяє депутат від партії “Наш край”Ігор Желдак. За 2016 рік від отримав більше півтора мільйони гривень доходу, з яких майже 1,4 мільйони гривень – сума яку депутату повернули. Решта це дохід від підприємницької діяльності, заробітна плата та проценти.

Зазначимо, що будівельна фірма Желдака ТОВ”Фірма “МЖК-сервіс” кілька раз вигравала тендери на ремонт та будівництво у місті Чернігів.

Четвертий у рейтингу депутат від політичної сили “Батьківщина”, завідувач одного із відділень лікарні № 4 у Чернігові – Лариса Кадіна. Депутатка задекларувала дохід родини у майже півтора мільйони гривень. Більшість із цього прибутку, це дохід її чоловіка від заняття підприємницькою діяльністю, а саме – 1,3 мільйони гривень. Заробітна плата депутатки складає близько ста тисяч, а саме – 84 тисячі гривень.

Замикає п’ятірку депутатів “щасливчиків” ще один депутат від партії “Наш край” та нещодавно обраний секретар міської ради Чернігова – Максим Черненок. Дохід його родини складає 5,5 мільйонів гривень, його ж дохід складається із 1.4 мільйона гривень.

У телефонній розмові депутат  не захотів пояснювати чому проміняв успішний бізнес на посаду секретаря. Але сказав, що його запропонували і підтримали колеги депутати.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП