Підписуйтесь до нас!

Новини Чернігова

У Чернігові збільшиться вартість проїзду у громадському транспорті

У Чернігові збільшиться вартість проїзду у громадському транспорті

Міська рада Чернігова інформує, що у найближчий час вартість проїзду у маршрутках та автобусах може збільшитися. Сума, на яку вартість може збільшитися поки не відома.

Начальник управління транспорту зазначає, що кожен день перевізники вимагають підвищення вартості проїду. В любому випадку вартість збільшиться, але коли це станеться невідомо. Також невідомо, скільки буде складати вартість проїзду у маршрутках та трамваях вже після подорожчання.

На сьогодні у місті діє єдина вартість проїзду у громадському транспорту. Вартість проїзду в автобусах і маршрутках складає 4 гривні 50 копійок. В салоні деяких машин можна побачити надпис, який зазначає, що вартість проїзду коштує 5 гривень 50 копійок. Дана інформація неправдива. В управлінні вважають, що це чийсь невдалий жарт.

Питання підвищення вартості проїзду постає вже давно. В Україні майже кожен день збільшується вартість на бензин та тех. обслуговування. У більшості українських міст вартість проїзду вже збільшилась. Як приклад, У Дніпрі вартість проїзду в маршрутках складає 6 – 7 гривень.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП