Підписуйтесь до нас!

Новини Чернігова

«Укрнафта» отримала перші висновки, які стосуються ОВД на Прилуцькому родовищі

«Укрнафта» отримала перші висновки, які стосуються ОВД на Прилуцькому родовищі

Нещодавно «Укрнафта» нарешті отримала висновки, які стосуються оцінки впливу на навколишнє середовище діяльності фірми, які займається видобуванням нафти. Процес видобутку відбувається в одному з Чернігівських родовищ.

У січні поточного року підприємство звернулося до певних органів, аби отримати висновки ОВД. Це питання є дуже важливим, тому що сам процес видобування негативно впливає як на навколишнє середовище, так і на здоров’я людини.

Так, управління екології Чернігівської ОДА у найкоротші строки надало висновки, щодо ОВД. У документі зазначено, що дане родовище є безпечним, тому видобуток корисних копалин повністю безпечний. Управління зазначає, що для отримання даних результатів, було прикладено багато зусиль, які полягали у зборі потрібних матеріалів та ведення певної статистики.

Саме родовище розташоване у Чернігівській області, а саме у Прилуцькому районі. Площа родовища складає 5,4 квадратних кілометри. Важливо зазначити, що з кінця минулого року, висновки ОВД є обов’язковими при проведенні видобутку копалин.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 20.04.2024
    18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП