Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

Пропозиція закупівлі ліофілізату на 4 мільйони була відхилена КМДА

Пропозиція закупівлі ліофілізату на 4 мільйони була відхилена КМДА

Нещодавно, Департаментом охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації була відхилена пропозиція на 4 мільйони гривень.

Пропозиція поступила від підприємства «Медичний центр «М.Т.К.» і стосувалася купівлі ліофілізату Епоетин Альфа. Причиною відхилення була довідка, яка була видана на конкурента – фірму «Фармадіс».

До документації входила гарантія від підприємства «Юрія-фарм». У листі зазначено, що підприємство «Фармадіс» – це офіційний представник рикну країни. Це значить, що він має повне право брати участь у тендерах, які проводять КМДА.

Відомо, що підприємство «Фармадіс» зареєстровано на Сергія Сіору. До цього, пан Сіора був частиною фірми «Сумська аптечна компанія».

Важливо зазначити, що починаючи з цього року, організатори тендерів вимагають від учасників гарантійні листи. Дані листи направляються від виробників і зазначають, що дозволяють постачання певного медикаменту в рамках певного аукціону. Через це, виробники можуть виступати як регулятори ринку. Така умова є обов’язковою, починаючи з 2018 року.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП