Підписуйтесь до нас!

Новини Житомира

В Житомирській області формуються 8 нових ОТГ

В Житомирській області формуються 8 нових ОТГ

20 липня поточного року були прийняті рішення, щодо створення 8 нових окремих територіальних громад у трьох районах області. Раніше данні ОТГ перебували у стані обговорень, які стосувалися можливого обговорення.

Сьогодні тривають процеси прийняття рішень, щодо створення нових територіальних громад. Зазначається, що процес обговорень та прийняття рішень був нелегким. Кожна з ОТГ намагалася відстояти свої інтереси та довести право на існування. Як інформують представники ради, станом на початок поточного року, деякі з громад навіть не думали про створення нової ОТГ.

Директор Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування розказав, що прискорило та посприяло ефективному створенню громад, об’єднана взаємодія між народними депутатами та представникам районної державної адміністрації.

На сьогодні, вже декілька ОТГ подали документи, за якими відповідні ОТГ будуть створені. Такою, наприклад, є Сінгурівска об’єднана територіальна громада. Вона об’єднує всього три сільські ради: Сінгурівську, Озерянківську, Коднянську.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП