Підписуйтесь до нас!

Новини Чернігова

Чернігівський міський голова користується чужим BMW за 4 мільйони

Чернігівський міський голова користується чужим BMW за 4 мільйони

На одній з Чернігівських вулиць Володимиру Пригоді дозволено проводити реконструкцію будинку. Даний дозвіл був наданий міським головою у документарному вигляді. Будівництво відбувається на вулиці Шевченка 4.

В документах вказано, що будівничі роботи – це реконструкція одного з житлових будинків. Власником даної будівлі є Пригода Володимир. Після того, як будинок був переведений в житловий фонд, власникові будівлі надали дозвіл на реконструкцію будівлі.

Якщо придивитися до будівництва, то можна помітити, що реконструкція відбувається на новому фундаменті та з новими опорами. Це говорить про те, що там ведеться нове будівництво, а не реконструкція.

Цікаво, що у нещодавній декларації від Чернігівського мера вказано, що Владислав Атрошенко, міський голова, має право користуватися легковим автомобілем BMW, який належить пану Пригоді. Коштує даний автомобіль майже 4 мільйони гривень. Дана сума була вказана в цій ж декларації. Даний автомобіль є майже найдорожчим із тих, що випускає німецька фірма.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП