Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

Гроші за евакуацію авто підуть невеличкій Маріупольській фірмі

Гроші за евакуацію авто підуть невеличкій Маріупольській фірмі

З кінця зими поточного року, кошти, які будуть отримуватися за евакуацію автомобілів, які були припарковані у неправильному місці, будуть йти невеликій Маріупольській фірмі під назвою «Вейп-Естейр».

Ціни, які компанія виставляє за неправильно припарковані автомобілі, майже в 3 рази вищі за ринкові ціни. Цікаво те, що фірма не має жодного евакуатора і не вигравала жодного конкурсу.

У минулому році, кошти, отримані за евакуацію автомобілів приймала державна фірма під назвою «Інформ-Ресурси». Ціни, які виставляла фірма, були узгоджені не тільки з Міністерством Внутрішніх справ, а й з Міністерством фінансів. Це говорить про лояльність і правдивість установлених цін.

Як приклад можна зазначити, що у минулому році штраф за неправильно припаркований легковий автомобіль або мотоцикл складав приблизно 300 гривень, а зараз півтори тисячі. Це говорить про те, що кошти зараз йдуть не в державний бюджет, а в карман приватній компанії. Фірма «Вейп-Екстейр» була створена у минулому році. Головною метою нової фірми була оптова торгівля.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП