Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

НАЗК готується до наступного етапу подання електронних декларацій

НАЗК готується до наступного етапу подання електронних декларацій

Відомо, що на початку наступного року відбудеться наступний етап подання е-декларацій за поточний рік. Дана дія є обов’язковою згідно з Законом України «Про запобігання корупції». Дана інформація була надана прес- центром Національного агентства з питань запобігання корупції.

Через те, що даний етап вже зовсім близько, НАЗК відповідає на найпоширеніші питання, які стосуються процесу подання електронних декларацій. Також, аби забезпечити ефективний процес подачі декларацій, НАЗК оприлюднює рекомендації суб’єктам декларації. Усі необхідні документи були опубліковані на офіційному порталі НАЗК, а саме у розділі «Декларування».

НАЗК нагадує, що вже з початку листопаду поточного року закон «Про електронний цифровий підпис» вже не буде чинним. А заміну даному закону вводять новий закон, який має назву «Про електронні довірчі послуги». Дану інформацію слід враховувати при поданні нових електронних декларацій за поточний рік.

Нагадаємо, що вже декілька років українські депутати та чиновники обов’язково мають надавати електронні декларації стосовно власних витрат та доходів.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 20.04.2024
    18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП