Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

У Києві планують збудувати дві нові лікарні

У Києві планують збудувати дві нові лікарні

Міська рада Києва планує збудувати дві нові лікарні. Розташовані вони будуть у різних районах міста і матимуть різне призначення.

У 2019 році влада міста планує збудувати дві лікарні. Перша лікарня буде як багатопрофільна зі стаціонаром. Розміщуватиметься вона на Троєщині. Друга лікарня буде лікарнею швидкої допомоги, яка знаходитиметься на правому березі. Дана інформація була озвучена мером Києва Віталієм Кличко.

За словами міського голови, будівництво має розпочатися вже дуже скоро. Одна лікарня розташовуватиметься у районі Троєщині. Це дуже обширний район в якому проживає велика кількість людей. Цікаво те, що в цьому районі немає лікарні, тому рішення розмістити лікарню саме там є досить правильним.

У цьому ж році почнуть будувати іншу лікарню, яка буде розташована на правому березі. Там розташують саме лікарню швидкої допомоги. Обумовлюється це тим, що зараз центр швидкої допомоги розташований на лівому березі. Це викликає проблеми у тому випадку, коли швидкій допомозі необхідно потрапити на правий берег.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП