Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

Київпастранс відмовив приймати єдині квитки в трамваях

Київпастранс відмовив приймати єдині квитки в трамваях

Нещодавно стало відомо, що Київпастранс почав не пускати українців до швидкісних трамваїв обумовлюючи це тим, що квитки не підходять. Річ у тім, що Київпастранс тепер не приймає єдині квитки в швидкісних трамваях.

Відомо, що в середині минулого року ціни на проїзд у столичному громадському транспорті збільшилися. Натомість, влада пообіцяла покращити умови більшості транспортних засобів. Також, українцям пообіцяли ввести єдиний квиток, який працюватиме на всіх громадських транспортних засобах. Проте після того, як дані зміни були введені, кондуктори почали «розвертати» пасажирів з єдиними квитками та закликати їх купувати нові квитки. Після цього у соціальних мережах вибухнула хвиля невдоволених киян.

На турнікетах почав відбуватися бойкот. Перевізники почали встановлювати охорону, аби та контролювала платформи. Цікаво, що без нового білету на громадський транспорт немає можливості потрапити. У соціальних мережах киян почали скаржитися на незрозумілі правила та махінації, які проводять кондуктори. Крім того, жителі міста просять владу розібратися з даним питанням.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП