Підписуйтесь до нас!

Новини Полтави

Голова Полтавської ОДА підозрюється в отриманні хабаря

Голова Полтавської ОДА підозрюється в отриманні хабаря

Детективи Національного антикорупційного бюро України підозрюють Валерія Головко, який займає посаду голови Полтавської обласної  державної адміністрації в отриманні неправомірної вигоди, а саме хабаря.

Мова йде про отриманий від концерну «Алві Род» Mercedes-Benz G 63, вартість якого перевищує 10 мільйон гривень. Сьогодні даний автомобіль зареєстрований на В’ячеслава Кременчуцького, який офіційно є членом команди голови облдержадміністрації. Дана інформація з’явилася у виданні «Полтавщина».

22 лютого поточного року представники НАБУ провели обшук домашнього та робочого приміщень посадовця. НАБУ підозрює голову обласної державної адміністрації Полтавщини, його першого заступника, радника заступника та начальника Департаменту будівництва. На думку представників НАБУ, останні вимагали хабарі, аби отримати неправомірну вигоду.

Представники ОДА ж зазначили, що дані дії з боку НАБУ є помстою за розірвання договору з «Алві Род», внаслідок чого посадовці стали жертвами аферистів, які працюють у даній фірмі.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП