Підписуйтесь до нас!

Новини Дніпра

Національний банк відсудив офіси колишніх власників Приватбанку у Дніпрі

Національний банк відсудив офіси колишніх власників Приватбанку у Дніпрі

Нещодавно стало відомо, що Національний банк України подав позов до Господарського суду Дніпропетровщини з проханням організувати стягнення офісних приміщень осіб, які нещодавно числилися власниками Приватбанку у Дніпрі.

Загальна вартість майна оцінюється приблизно в 17 мільйонів гривень. Цікаво те, що дана сума є досить незначною, якщо порівнювати її з тією сумою, яка була незаконно виведена з банку колишніми власниками. Так, вже досить давно триває розслідування, яке стосується зловживань в Приватбанку. Дані дії стали причиною значних збитків банку та націоналізації організації.

За словами Катерини Рожкової, яка займає посаду першого заступника НБУ, два роки тому банк був на межі банкротства. Причиною цьому стало колишнє керівництво банку, яке «наліво» та «направо» роздавало кошти різноманітним установам, які потів виявилися «братніми».

Аби банк відновився, НБУ надав йому 150 мільярдів гривень, які потім були успішно «розібрані» колишніми власниками. Саме це і стало причиною проведення такого важливого розслідування.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП