Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

Через «баги» Прозорро, Київський інтернат незаконно уклав договір

Через «баги» Прозорро, Київський інтернат незаконно уклав договір

Відомо, що нещодавно Святошинський психологічний інтернат уклав угоду з однією фірмою, яка стосувалася придбання хлібопродуктів на загальну суму в 3 мільйони гривень.

Проте, адміністративна колегія АМКУ розглянула тендерні скарги та зобов’язала інтернат відмінити дану угоду через те, що угода була укладена через технічні недоліки системи електронних закупівель. Однак інтернат ослухався та попри попередження уклав дану угоду із певним підприємство. Про це стало відомо зі слів Агії Загребельскої, яка є державною уповноваженою особою.

Згідно з умовами договору, інтернат мав придати понад 121 тон хлібу, виробленого із різних сортів муки. Загальна вартість замовленого хлібу склала 2,9 мільйона гривень. За наступним лотом, інтернат планував закупити пасок, тортів та різноманітних булок на 143 тисячі гривень. Загальна вага цих хлібопродуктів склала 1,3 тони.

Під час процедури подання пропозицій, один із конкурентів подав скаргу до АМКУ через «незаконне» укладання угоди. Після цього АМКУ провело власне розслідування, в результаті якого інтернат був зобов’язаний скасувати укладені угоди.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • 18.11.2020
    13.03.2020
    04.12.2019
    07.10.2019
    05.08.2019
    26.07.2019

    ТОП