Підписуйтесь до нас!

Новини Полтави

Як звітували у Полтаві про тарифи на проїзд?

Як звітували у Полтаві про тарифи на проїзд?

У п’ятницю 13 квітня містобудівною комісією Полтави було проведено чергове засідання з приводу звітування витрат на прибирання снігу за зимовий період та тарифних питань проїзду у громадському транспорті міста.

Ключові питання повинен був презентувати заступник міського голови Полтави з питань житлово-комунального господарства. Однак на засідання Андрій Лямін вирішив не приходити. Відомо, що пан Лямін не з’являється на робочому місці вже протягом місяця. Попереднє засідання повинно було проводитися на початку квітня поточного року.

Також відомо, що деякі депутати вже неодноразово подавали на розгляд пропозицію, щодо включення до порядку денного питання про невідповідність Андрія Ляміна займаній посаді.

З приводу питання, щодо здорожчання вартості проїзду у міському транспорті, консенсусу знайдено так і не було. Депутатом Юрієм Синяком була висловлена пропозиція дострокового припинення договору з компаніями-перевізниками, які не дотримуються ухвали суду. Підтримав цю пропозицію і депутат Олександр Шамота, наголосивши, що за умовами договору компанія-перевізник зобов’язана надавати послуги перевезення пасажирів за невстановленою у договорі ціною. Також він повідомив про можливість укладення нових тимчасових договорів з перевізниками.

За результатами голосування дане рішення не підтримали.

Також на засіданні були визначені основні питання та пріоритетні напрямки у відновленні збитків завданнями значними опадами та заслухано основні пропозиції з приводу прибирання снігу з автодоріг та пішохідних зон у майбутньому році.

Варто нагадати, що згідно ухваленого рішення про підвищення тарифів на проїзду громадському транспорті від 28 грудня 2017 року, вартість проїзду в тролейбусах Полтави підвищено до 3 гривень та маршрутних таксі – до 5 гривень. За словами Сергія Капліна рішення про підвищення цін є неправомірним та було прийняте зі значними порушеннями. Відповідно до цього позову, суддя Ігор Шевяков проінформував, що на час розгляду питання в суді тарифи на проїзд було знижено до попередніх 2 та 4 гривень відповідно.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП