Підписуйтесь до нас!

Новини Полтави

Хто з депутатів Полтавської ОДА вартий позбавлення мандата

Хто з депутатів Полтавської ОДА вартий позбавлення мандата

За період з 1 січня по 31 грудня 2017 року сім депутатів обласної ради не з’явилися на половину засідань комісії.

Злісним “прогульником” виявився депутат від БПП “Солідарність” Олександр Трухін. Він був відсутній аж у семи зібраннях з восьми, а також не з’явився на половину сесій обласної ради.

Коментувати свою заклопотаність можновладець відмовився та запропонував подискутувати із ним на наступному засіданні облради. Слід зазначити, що пан Трухін вже другий рік є кандидатом на зняття депутатських повноважень.

Наступним, хто регулярно нехтує засіданнями є депутат від “Опозиційного блоку” Сергій Гамза, який спромігся пропустити понад 80 % комісій та близько 30 % сесій обласної ради. Свою відсутність він аргументував тривалою та важкою хворобою, з приводу якої і проходить регулярне лікування за межами України.

Ще одним кандидатом на позбавлення депутатського мандату є представник цієї ж політичної сили Геннадій Нежурбіда, однак коментарів від нього журналістам отримати так і не вдалося.

Депутат від БПП “Солідарність” Роман Товстий був відсутній на більшості засідань комісії. За словами самого ж нардепа він був присутній на всіх зібраннях, а інформація подана облрадою є некоректною.

Також в списку депутатів, які регулярно нехтують роботою знаходяться Віталій Кабачок (БПП “Солідарність”), Юрій Лебедин (ВО “Батьківщина”) та ще близько 25 нардепів, які не з’явилися на більшість засідань та сесій у 2017 році. Дехто з них вже другий рік поспіль є кандидатами на зняття депутатських повноважень.

Джерело: http://www.chesno.org/

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП