Підписуйтесь до нас!

Новини Полтави

Губернатор Полтавської області підозрюється у корупційних діяннях

Губернатор Полтавської області підозрюється у корупційних діяннях

Національне антикорупційне бюро України підозрює Валерія Головка, Полтавського губернатора, в корупційних діяннях. Про це стало відомо зі слів редактора газети «Останній Бастіон» Геннадія Сікалов.

Сікалов особисто повідомив антикорупційному бюро про скоєне правопорушення Головко та ще кількох посадових осіб. Як повідомляє журналіст, чиновники дали добро на буріння газової свердловини, що може представляти загрозу здоров’ю населення.

Влада незаконно переоформила дану земельну ділянку, яка знаходиться посеред поля. На даний момент на цій ділянці знято верхній земельну шар. При цьому чиновники нічого не повідомляли жителями і не проводили слухань з цього приводу. Жителі дуже стурбовані, тому що влада не розповіла, яким чином буде проводитися видобуток газу, так як деякі з способів несуть пряму загрозу життю людини.

Незабаром після початку робіт, журналіст знайшов чиновників в ресторані неподалік. Як каже журналіст, тільки той факт, що Головко сидить в рестрані після початку будівельних робіт, говорить про корупційні дії губернатора.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП