Підписуйтесь до нас!

Новини Києва

Господарський суд звернувся до Верховного з питанням про борги Київенерго

Господарський суд звернувся до Верховного з питанням про борги Київенерго

Відомо, що Київський Господарський суд звернувся до Верховного суду. Причиною цьому став факт не укладення договору між Нафтогазом та Київтеплоенерго. Дана інформація опублікована на офіційній сторінці міської влади Києва у Фейсбук.

Київська міська державна адміністрація інформує, що аби вирішити питання із взаємовідносинами між Київтеплоенерго та Нафтогазом, Київський Господарський суд звернувся до Верховного суду. Останній має визначити, хто кому має платити борги. Так, запит на зміну правонаступника частини боргів з підприємства «Київенерго» на «Київтеплоенерго» був відмовлений.

Відомо, що у травні поточного року завершилася угода з «Київенерго». Через це, послугами водопостачання та опалення почало займатися підприємство «Київтеплоенерго». «Нафтогаз» ж не захотів підписувати угоду, тому що Київенерго мав купу боргів. За умовами договору, «Київтеплоенерго» мав взяти на себе борги, які були у «Київенерго». У зв’язку з цим, гаряча вода була відключена у трьох тисяч будинків міста. Через деякий час, все місто може залишитися без гарячої води.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вчора
20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП