Підписуйтесь до нас!

Новини Вінниці

Вінницькі харчові продукти перевірятимуться за європейськими стандартами

Вінницькі харчові продукти перевірятимуться за європейськими стандартами

Нещодавно стало відомо, що кондитерські фабрики та спеціалізовані підприємства будуть переходити на нову систему безпеки харчових продуктів – ХАССП. Дана система відповідає європейським стандартам та вже була введена для деяких підприємств у вересні минулого року.

Дана система є прикладом європейського стандарту. Завдяки новій системі, якість та безпека харчових продуктів зростуть у декілька разів.

Закон передбачає, що дана система поширюється тільки на ті продукти, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження, тобто молоко, м’ясо, риба, тощо.

Система вже була введена для фірм, які мають високий ступінь ризику. Маються на увазі підприємства, які працюють з молоком та м’ясом. До них відносять молокозаводи та підприємства, які займаються виробництвом та переробкою м’яса.

У поточному році дану систему мають використовувати вже і ті підприємства, які не займаються переробкою молока та м’яса. Мова йде про кондитерські фабрики та фірми, які займаються переробкою фруктів та овочів.

Продовжити читання
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вчора
20.04.2024
18.11.2020
13.03.2020
04.12.2019
07.10.2019
05.08.2019
26.07.2019

ТОП